• info@ns-pars.ir
  • 09122715605
  • ۱۴۰۳/۱۳/۰۲
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    پیچ و مهره در صنایع غذایی

    پیچ و مهره در صنایع غذایی

    پیچ و مهره در صنایع غذایی به عنوان یک اصطلاح فنی استفاده می‌شود و به معنای فرآیند تولید و بسته‌بندی محصولات غذایی می‌باشد. در این فرآیند، مواد اولیه و مواد افزودنی مورد نیاز برای تولید محصولات غذایی با استفاده از ماشین‌آلات و تجهیزات خاصی ترکیب و مخلوط می‌شوند. سپس این مخلوط به صورت پیچ و مهره درون بسته‌بندی‌های مناسب قرار می‌گیرد تا به مصرف‌کننده‌ها عرضه شود.

    این فرآیند در صنایع غذایی برای تولید محصولاتی مانند آرد، آرد سوخاری، آرد نان، آرد شیرینی، آرد پیتزا و سایر محصولات غذایی استفاده می‌شود. پیچ و مهره در اینجا به معنای ترکیب و مخلوط کردن مواد اولیه و افزودنی‌ها به صورت دقیق و متناسب است تا محصول نهایی کیفیت و خواص مطلوب را داشته باشد.

    به طور کلی، پیچ و مهره در صنایع غذایی به فرآیند تولید و بسته‌بندی محصولات غذایی با استفاده از ماشین‌آلات و تجهیزات خاصی اشاره دارد.